Rita Ora had als tiener seks met oudere mans

From Brongersma
Revision as of 14:52, 25 October 2015 by Admin (talk | contribs) (Created page with "Rita Ora heeft in haar autobiografie onthuld dat ze als 14-jarige seks had met een 26-jarige man. In een interview met The Sun vertelt de zangeres dat het haar eerste relatie...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Rita Ora heeft in haar autobiografie onthuld dat ze als 14-jarige seks had met een 26-jarige man. In een interview met The Sun vertelt de zangeres dat het haar eerste relatie met een jongen was. De aandacht van haar oudere vriend was een enorme boost voor haar zelfvertrouwen als puber. "Ik voelde me geweldig en het maakte me niet uit wie hij was en hoe oud hij was", aldus de nu 24-jarige Rita. Ze vervolgt: "Ik voelde me sexy, het voelde alsof ik respect kreeg en ik had het gevoel dat hij naar me luisterde. Nu weet ik dat hij alleen naar me luisterde omdat hij seks met me wilde. Het voelde gewoon goed dat mannen me wilden." Toch heeft ze niet geleden onder de relatie met de oudere man, omdat ze er ook zelf voor koos. "Ik wil niet zeggen dat ik in de relatie werd gedwongen. Ik wil niet dat mensen denken dat ik als kind misbruikt was. Maar ik was zeker rijper dan dat ik zou moeten zijn op 14-jarige leeftijd.

bron: Artikel 'Rita Ora had als tiener seks met oudere man'; www.ad.nl/ad/nl/1002/Show/article/detail/4170627/2015/10/25/Rita-Ora-had-als-tiener-seks-met-oudere-man.dhtml; AD.nl (bron: ANP/BuzzE); 25 oktober 2015