'De vervolging van pedo's als de nieuwe joden'

From Brongersma
Jump to navigation Jump to search

Recent was er ophef dat ik sprak over de 'nieuwe joden' in een uitzending van Danny's Wereld. Onder andere door het CIDI werd dit als antisemitisch aangemerkt. Opmerkelijk, want vindt de ene als Untermensch bestempelde groep het dan wel terecht als een andere groep als zodoende wordt aangemerkt?

Vreemd is de vergelijking met de opmars naar de Shoah niet. Deze is overduidelijk en wordt recent meer en meer blootgelegd. Dat begon met het ontmenselijken van de groep wat al decennia gaande is. Met slogans als 'Wij trekken een grens, een pedo is geen mens' bij de anti-pedo protestmars in Deventer in 2013. Deze haatvolle mars, in combinatie met een klopjacht, werd door media massaal als vreedzaam omschreven.

In 2020 is het nog veel verder doorgeschoten. Zo kopte RTL Nieuws met 'Minder minder minder Pedo's' en riepen motorgangs onder toeziend oog van de politie in Utrecht op tot de genocide van 100.000 tot 150.000 Nederlanders met de slogan 'Pedo's moeten dood olé olé'. Om nog te zwijgen over de vele berichten over 'satanistische pedo's'.

Intussen proberen meerdere media, waaronder de VPRO en NRC, mij en de PNVD als boosdoener aan te wijzen voor meerdere moorden. Zelf zijn zij ook schuldig aan de demonisering, maar wassen zij hun handen in onschuld. Zijn ze inmiddels de Assense Speeltuinmoord uit 2019 al vergeten?

In maart vorig jaar zorgde opruiende berichtgeving vanuit het OM in de media uiteindelijk voor een moordaanslag op Marthijn Uittenbogaard, maar ook daar werd door zowel het OM als de media geen verantwoordelijkheid genomen. Sterker nog, het demoniseren ging gewoon door en de aanslagpleger werd na drie dagen gewoon vrijgelaten.

Los van deze greep uit ontelbare incidenten zijn er tal van bedreigingen en lijkt het elke nacht wel Kristallnacht. Na minder dan een eeuw lijkt de geschiedenis zich gewoon te gaan herhalen met een nieuwe genocide in Nederland.
Ik zal tijdens de Dodenherdenking niet stil zijn. Het is onmogelijk hetgeen te herdenken dat vandaag nog gaande is.

bron: Artikel < 'De vervolging van pedo's als de nieuwe joden' - 'Ik zal tijdens de dodenherdenking niet stil zijn' > door Nelson Maatman; tpook.nl/2021/05/05/de-vervolging-van-pedos-als-de-nieuwe-joden-ik-zal-tijdens-de-dodenherdenking-niet-stil-zijn/; TPOok; 5 mei 2021