Catherine Keyl: 'Ik werd misbruikt door de hoofdonderwijzer'

From Brongersma
Jump to navigation Jump to search

En dan is er de song van Lady Gaga. Zelf misbruikt en nog beschadigd.'Till it happens to you, you won't know how it feels.' 'Totdat het je zelf gebeurt, weet je niet hoe het voelt.' Ze schreef het naar aanleiding van misbruik op de Amerikaanse campussen. Kwam vorig jaar al uit, maar zal nu, nadat ze het lied samen met misbruikte slachtoffers bij de Oscars zong, ongelooflijke impact hebben. Lady Gaga heeft in interview gezegd dat ze misbruikt is, maar ze wil er niet uitgebreid over praten. En dit is nu precies waar het om draait.

Toen ik 11 was, werd ik misbruikt door de hoofdonderwijzer, toen ook een soort ster. Ik weet zeker dat mensen het geweten moeten hebben, want waarom zou je uren in de kamer van de onderwijzer verdwijnen? Maar iedereen zweeg.

bron: Column < Catherine Keyl: 'Ik werd misbruikt door de hoofdonderwijzer' > door Catherine Keyl; www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/catherine-keyl-ik-werd-misbruikt-door-de-hoofdonderwijzer/ar-BBqemcF; msn.com / De Telegraaf; 2 maart 2016