De bionische homo

From Brongersma
Jump to navigation Jump to search

Het schijnt mij toe dat oudere homo's vaker op jong vallen dan oudere hetero's. Het lijkt zelfs alsof pedofilie vaker voorkomt bij homo's dan bij hetero's. Maar [Simon] LeVay [professor] ontkent: "medisch gesproken duidt pedofilie de sexuele aantrekkingskracht aan tot prepuberale kinderen. Pedofielen die sex hebben met kinderen, dat zijn ze niet allemaal, hebben sex met jongens of meisjes. Sommige pedofielen hebben een voorkeur voor het ene of andere geslacht en sommigen niet. Het lijkt dat, hoe jonger het kind is, het geslacht minder relevant wordt. En dus is er niet per se een goed beeld te krijgen van de 'sexuele voorkeur' van de pedofiel. Althans, niet op de manier waarop we die term normalitair gebruiken.

Afgezien van pedofilie, ligt in werkelijkheid de meest begeerde leeftijd bij homomannen hoger dan bij hetero's. Ik heb de cijfers nu niet bij de hand, maar uit mijn hoofd zeg ik dat die voor homo's op 25 tot 30 ligt en voor heteromannen op 16 tot 20 jaar. Het leeuwendeel van sex tussen volwassenen en minderjarigen is tussen volwassen heterosexuele mannen en tienermeisjes net onder de legaal toegestane leeftijd. [...]

Hitler probeerde met zijn Lebensraum-project de ideale mens te scheppen, waarbij hij zijn uiterste best deed om homosexualiteit te elimineren. Met de huidige kennis en de voortschrijdende techniek is dat straks echt mogelijk. Dat geeft conservatieve zielen de ruimte om zich sterk te maken voor de voorkoming van homosexualiteit. En militante homo's om, in hun strijd tegen de overbevolking, een extra ras van superhomo's te willen creëren. Het is maar de vraag of de maatschappij ermee overweg zal kunnen.

Ook LeVay maakt zich zorgen: "ja, maar die zorg beperkt zich niet tot het onderwerp homosexualiteit. Door de voortgang in het onderzoek naar de menselijke genen, biologische groei en de hersenen zullen we uiteindelijk in staat zijn om vele fysieke en mentale karakteristieken van mensen te manipuleren. Daardoor ontstaan geweldige mogelijkheden die de mensheid te goede komen, maar wie beslist dat en welke grenzen moeten er worden gesteld aan de individuele rechten, met name die van toekomstige ouders? Ik ben er niet zeker van hoe dit op lange termijn zal uitpakken, maar twee dingen weet ik wel zeker. De zoektocht naar de waarheid over de menselijkheid is nuttig en moet nooit worden opgegeven. En er is een grote behoefte aan duidelijkheid over de menselijke differentiatie, inclusief sexuele diversiteit."

bron: Artikel 'De bionische homo'; sQueeze; Omstreeks 2004?