Laatste eerbetoon aan de pedopartij

From Brongersma
Jump to navigation Jump to search

De PNVD is dan ook geen one-issue partij [...]. Jongeren hebben tegenwoordig al veel eerder seks dan de wettelijk toegestane grens van 18 jaar, verlaag deze grens dan ook naar 12. Mensen moeten zelfstandig zijn, kinderen moeten al eerder om leren gaan met geld alcohol en gokken, daarom moet ook deze grens verlaagt worden naar 12 jaar. Zoals ze rond de mediterrane landen al van jongs af aan wijn leren drinken bij het avondeten en de kinderen daardoor beter met alcohol om kunnen gaan (coma-zuipen komt er dan ook bijna niet voor).

Niemand (behalve de bezoekers van politiekvoorjongeren.nl natuurlijk) is meer betrokken bij de maatschappij en de politiek, daarom moeten kinderen vanaf 12 jaar stemrecht krijgen.

We groeien als samenleving uit elkaar, om dit tegen te gaan wil de PNVD omgang stimuleren; van het stimuleren van buurtwinkels tot de samenvoeging van de jongens en meisjes kleedkamer bij gym. Want zo redeneert de PNVD, homoseksuele individuen in dezelfde kleedkamer mogen wel, dus waarom jongens en meisjes niet? [...]

Voor de PNVD houdt vrijheid in dat we werkelijk alles mogen lezen horen en zien zodat we er een oordeel over kunnen vellen, kinderporno niet uitgezonderd. Ook MTV wordt niet afgekeurd, lustgevoelens zijn natuurlijk en daar moet geen taboe op rusten.

bron: Artikel 'Laatste eerbetoon aan de pedopartij' door Rafael Mostert; politiekvoorjongeren.nl/2010/laatste-eerbetoon-aan-de-pedopartij; Politiek voor jongeren; 15 maart 2010