Mail van JOVD Rijnmond aan PNVD

From Brongersma
Jump to navigation Jump to search

From: Irene Bauer [edit mailadres]
To: info@PNVD.nl [edit]
Subject: Uitnodiging sprekersavond JOVD Rijnmond
Date: Mon, 15 Sep 2014 15:52:17 +0200

Geachte heer Uittenbogaard,

JOVD Rijnmond is de liberale jongerenorganisatie van Rotterdam en omstreken. Het bestuur van de JOVD is volop bezig met het organiseren van leuke en leerzame activiteiten voor haar leden.

Het lijkt ons een enorme eer om u als voormalig partijvoorzitter van de Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit te mogen ontvangen bij onze afdeling. Hoewel de partij is opgeheven en het onderwerp bij veel mensen gevoelig ligt, lijkt het ons ontzettend interessant om eens uw kant van het verhaal te horen. Ik zou u dan ook graag willen uitnodigen om dit najaar op bezoek te komen bij JOVD Rijnmond. Onze voorkeur gaat uit naar oktober of november, maar een ander moment is in verband met uw agenda uiteraard ook mogelijk.

De invulling van de avond is in principe nog open. Wij denken voor nu aan uw ervaringen, uw visie op de huidige politiek en wat uw plannen voor de toekomst zijn. Verder staat interactiviteit deze avond voorop; onze leden hebben vast vragen en gaan graag met u in discussie. Dit alles zal uiteraard op een discrete en respectvolle manier geschieden. Mocht u andere ideeën hebben voor de invulling van de avond, dan hoor ik dat uiteraard graag.

De sprekersavond zal naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden in:
Sociëteit Hermes
[edit adres]
[edit postcode] Rotterdam

Ik hoor graag van u wat er mogelijk is en of u ingaat op onze uitnodiging.

Met vriendelijke groet,

Irene Bauer
Secretaris, JOVD Rijnmond
Tel.: [edit telefoonnummer]

bron: Mail van Irene Bauer namens JOVD Rijnmond aan PNVD; Mail van: 15 september 2014