Oud-raadslid verdacht van verkrachten en drogeren 14-jarige jongen

From Brongersma
Jump to navigation Jump to search

Voormalig raadslid in Capelle aan den IJssel Nico V. (46) wordt ervan verdacht samen met zijn vriend Shailendre R. een 14-jarige jongen te hebben verkracht. V. sprak via een homodatingsite af met het slachtoffer. Eenmaal in de woning van het oud-raadslid ging het helemaal mis. Dat meldt het AD. [...] In de woning van Nico V. [Versloot] krijgt het slachtoffer pillen toegediend. Al snel wordt het hem zwart voor zijn ogen. Af en toe wordt hij wakker, en merkt dat de mannen seksuele handelingen met hem verrichten.

Vandaag moest Shailendre R. zich in de Rotterdamse rechtbank verantwoorden. De vriend van het oud-raadslid bekende alles. [...] Oud-raadslid V. moet later dit jaar voor de rechter verschijnen. Hij wordt momenteel onderzocht in het Pieter Baan Centrum en heeft nog niet op de beschuldigingen gereageerd. In 2010 was hij lijsttrekker van de Capelse D66-fractie.

bron: Artikel 'Oud-raadslid verdacht van verkrachten en drogeren 14-jarige jongen' door Tom Janssen; wnl.tv/2018/05/03/oud-raadslid-verdacht-van-verkrachten-en-drogeren-14-jarige-jongen/; WNL; 3 mei 2018