Pauw en de pedo's

From Brongersma
Jump to navigation Jump to search

Norbert de Jonge is bestuurssecretaris van de PNVD, de Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit, ook wel 'de pedopartij' genoemd. Gisteravond was hij met twee andere bestuursleden op bezoek in de 'late night talk show' van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Dat leverde spraakmakende televisie op. De beide interviewers hadden vooraf besloten tot een harde aanpak. Witteman begon nog netjes met een paar informatieve vragen, waarna hij al gauw behendig een bruggetje maakte naar het strafblad van een van de bestuursleden. Daarna zette Jeroen Pauw een frontale aanval in op Norbert de Jonge. Hij is onlangs verwijderd van de Universteit van Nijmegen, omdat hij zich als pedofiel kenbaar had gemaakt. Jeroen Pauw was uitermate geïnteresseerd in zijn studierichting. "Zo, studeer jij pedagogie?" constateerde hij met een vette grijns op zijn gezicht.

Daarna ging het interview echt in de fout. Elke poging van de bestuursleden om het programma van hun nieuwe partij te verduidelijken werd bij voorbaat geblokkeerd. De PNVD pleit o.a. voor het verlagen van de leeftijdsgrens voor omgang van volwassenen met minderjarigen van 16 naar 12 jaar en in de toekomst zelfs tot 0 jaar. Bij deze zogeheten 'nulgrens' sloeg Pauw volledig op tilt. "Waar val jij op?" vroeg hij aan Norbert de Jonge. Elk normaal gesprek was vanaf dat moment onmogelijk. De morele arrogantie van Pauw en Witteman was ronduit walgelijk om te zien.

Het is opmerkelijk in een paar decennia tijd pedofilie in Nederland een absoluut taboe is geworden. De seksuele revolutie van de jaren zestig is bij de pedofielen blijven steken. Alle seksuele minderheden hebben inmiddels hun emancipatie beleefd. Het homohuwelijk begint zelfs internationale erkenning te krijgen. Maar pedofielen lijken de tol van al deze vrijheid duur te moeten betalen. Gemakshalve wordt alles op één hoop gegooid: pedofielen, pedoseksuelen, kinderverkrachting en kinderporno. Het publieke debat over de emancipatie van pedofielen kent tot nog toe geen enkele nuance. Jeroen Pauw vertolkt de banvloek van het volk. Pedofiele is slecht, dus moet elke pedofiel de mond worden gesnoerd. [...]

Als journalisten de vooroordelen van de massa als richtlijn gaan nemen, dan is het slecht met de journalistiek gesteld. Steeds minder mensen durven in Nederland nog uit te komen voor een afwijkende mening. Voor je het weet word je verketterd, uitgesloten en weldra de mond gesnoerd of erger nog: vermoord. Het tolerante en vooruitstrevende land dat Nederland was in de jaren zestig is veranderd in een benauwde samenleving vol patserige rijkdom en passieprekende pauwen. Het morele gelijk van de meerderheid duldt geen enkele dissident meer. Nederland is bang, doodsbang.

bron: Artikel 'Pauw en de pedo's' door Huub Mous; www.huubmous.nl/2006/09/13/pauw-en-de-pedos; 13 september 2006