We zeiden nog zo: geen nekschot!

From Brongersma
Jump to navigation Jump to search

[GeenStijl:] Je hebt een ban vanwege het met de dood bedreigen met Tjibbe Joustra in het topic getiteld: "Te Koop: Nederland" verschenen op 10-10-2008. Jouw reactie ("Op landverraad staat de doodstraf: Tjibbe Joustra moet voor het executiepeloton.") was voor het NCTb reden aangifte te doen bij de politieteam bedreigde politici. Afgelopen week heeft de officier van justitie middels een vordering jouw IP opgeëist. Wij hebben daarop onze advocaat geraadpleegd met de vraag of wij deze vordering naast ons neer konden leggen, maar dat blijkt niet het geval te zijn.

[Reactie van 'CoJoNes':] Resumerend: Beste reaguurders, als door een volkomen gebrek aan bevatting van stijlfiguren, een overheidsinstantie uw comment niet hapt, dan zal GS zonder enige voorafgaande analyse uw gegevens uitleveren aan justitie. De gewezen vrijplaats neemt geen enkele verantwoordelijkheid en schikt zich naar de grillen van de fascistische junta in dit land. Introspectie, duiding en de gezonde 'Fuck you!' mentaliteit, die dit blog groot maakte, zijn uit het raam. U is gewaarschuwd! Geenstijl is modderfokking meenstriem, nog nipt voor de jaarwisseling uit de kast. Boe! GS. Dit is een klap in het gezicht van jullie reaguurders. Had Zwarte Kip hier opgezet, dit is een complete sell out aan het overheidsgajes.

bron: Artikel 'We zeiden nog zo: geen nekschot!' door 'Prof. Hoxha' [Ambroos Wiegers] (& 'Fleischbaum' [Dominique Weesie]); www.geenstijl.nl/mt/archieven/2008/12/we_zeiden_nog_zo_geen_nekschot.html; GeenStijl; 7 december 2008