Woede

From Brongersma
Jump to navigation Jump to search

Rotterdam Roze en de Gay Krant worden misbruikt voor seksueel geweld tegen de meest weerloze roze groep, Martijn. Wie de emancipatie van een andere roze minderheid dwarsboomt, heeft geen recht van spreken! Alle seksuele minderheden zijn verwant. Homo's en pedo's moeten over één kam geschoren worden. De overeenkomst is groter dan het verschil.

Naast globaal-politieke overeenkomst is er specifieke verwantschap: overlappende idealen. Veel homo's vallen ook op jongens onder de 16. Veel pedo's vallen ook op jongens van 16-plus. Baardloze, maar geslachtsrijpe tieners zijn geen kinderen, maar jongeren. Eigenlijk zijn veel pedo's homo. Jongensliefde is intergenerationele homoseksualiteit.

Antipedo-geweld is antihomo: kwantitatief en kwalitatief. Kwantitatief: 70% van de 'zedendelinquenten' is man en veroordeeld voor seks met jongens, meestal boven 12 jaar. Kwalitatief: justitieel antihomo-geweld in politieverhoren. De politie manipuleert angst bij jongens over gelijkgeslachtelijke gevoelens: jongens zijn bang van homoseks homo te worden. Een homovriendelijke politie prikt dit waanidee, de echte oorzaak van trauma's bij jongeren in zedenzaken, meteen door. Maar justitie gebruikt de aloude verleidingstheorie als hefboom om 'onder de 16'-jongensminnaars te veroordelen. Deze krijgen de schuld van trauma's, door justitie aangewakkerd. De zedenjustitie is deel van een machtige, maatschappelijke anti-pedo-lobby. Waarom heeft justitie nog roze medewerkers? Zij moeten collaboreren met justitiële potenrammerij. Toch zijn er roze politieagenten, rechters, officieren, zelfs roze kamerleden met justitietaken. Wie straft de blanke imams van de anti-pedo-lobby?

bron: Ingezonden brief 'Woede' door Roel van Eijsden (COC-lid/-vrijwilliger); Gay Krant, nummer 440; 21 juli 2001